Fonduri Structurale Europene

440 de milioane euro fonduri nerambursabile investite in Regiunea Centru

Posted on: aprilie 3, 2013

Prin aceste contracte, avem in prezent peste 440 de milioane euro fonduri nerambursabile investite in cele sase judete din Regiunea Centru. Vedem in jurul nostru cum s-au modernizat strazile din orase si drumurile judetene, se vad localitatile care s-au infrumusetat si modernizat datorita fondurilor Regio investite.

Avem, finantate din bugetul programului, spitale si ambulatorii de spitale, cabinete medicale, avem deja puse bazele infrastructurii de interventie in situatii de urgenta. S-au investit fonduri multe si in centre sociale si in unitati de invatamant.

Firme mici, centre de afaceri, pensiuni, hoteluri, parcuri, cetati, biserici si alte obiective turistice au primit milioane de euro pentru crearea unor structuri moderne, sigure pentru cetatenii nostri si pentru cei ce sunt in vizita. Vorbim de 380 proiecte de finantare nerambursabila prin care fiecare beneficiar, primarie, consiliu judetean, ONG, asociatie sau firma, contribuie la ridicarea Regiunii si la dezvoltarea noastra, a declarat domnul Simion Creţu, director general ADR Centru.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: