Fonduri Structurale Europene

Conferinta REGIO pe 21 martie 2012

Posted on: Martie 21, 2012

„Am vazut, in cadrul acestei intalniri, ca, dupa mai mult de patru ani de implementare efectiva a Programului Operational Regional la nivelul Regiunii Centru, partenerii nostri si beneficiarii proiectelor REGIO dau dovada de creativitate si de interes tot mai mare in promovarea acestui brand.

Prezentarea experientelor proprii in promovarea brandului REGIO a dus la sublinierea impactului pozitiv pe care il au fondurile nerambursabile alocate prin acest program asupra dezvoltarii locale si regionale. Asa ca am discutat deschis despre cele mai bune metode de transmitere a rezultatelor concrete ale programului REGIO catre marele public.

Rezultatele proiectelor contractate sunt deja vizibile in viata de zi cu zi si, de aceea, acum, pe langa creionarea noilor politici regionale de dezvoltare, acordam mare atentie implementarii eficiente a proiectelor REGIO, pentru sublinierea impactului pozitiv al fondurilor europene asupra nivelului de trai al cetatenilor”, a declarat domnul Simion Cretu, director general ADR Centru.

Anunțuri
Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: