Fonduri Structurale Europene

Fonduri europene pentru Modernizarea strazilor din Municipiul Toplita

Posted on: Decembrie 30, 2011

„Am completat, prin semnarea acestui proiect, harta finantarilor nerambursabile prin programul Regio pentru centrele urbane din Regiunea Centru. La finalizarea proiectelor contractate, municipiile care-si dezvolta Planurile Urbane Integrate – printre care este si Toplita – isi vor schimba imaginea, atat pentru localnici, cat si pentru turisti.

De acum, sunt pregatite toate conditiile pentru a atrage alte investitii pe baza PIDU, deoarece la Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc si Toplita vor fi investite peste 66 milioane euro fonduri nerambursabile, prin cele 18 proiecte contractate spre finantare prin programul Regio. Acum ne preocupa concretizarea acestor proiecte, pentru a se sublinia sprijinul de care autoritatile locale beneficiaza prin Programul Operational Regional.

Ne vom concentra munca de echipa si colaborarea dintre institutiile noastre pentru finalizarea cu succes a tuturor proiectelor si absorbtia judicioasa a fondurile publice. Ulterior, pe baza experientei dobandite vom atrage alte fonduri, care vor duce la cresterea numarului locurilor de munca si care vor genera venituri sigure, stabilitate sociala si, nu in ultimul rand, prestigiu pentru orasele Regiunii Centru”, a declarat domnul Simion Cretu, director general ADR Centru.
tags: fonduri europene, fonduri structurale, finantare nerambursabila, regio, regiunea centru

Anunțuri
Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: