Fonduri Structurale Europene

Simion Cretu, director general ADR Centru, la un seminar REGIO

Posted on: septembrie 28, 2011

„Am transmis reprezentantilor autoritatilor publice locale, responsabili cu derularea proiectelor finantate prin Regio, informatii noi si relevante despre aspectele pe care le urmarim in procesul de monitorizare.

Astfel, partenerii nostri sunt in masura sa-si preintampine, sau sa-si rezolve eficient, problemele specifice implementarii proiectelor prin fonduri UE. Aproape fiecare beneficiar a intampinat greutati legate de anumite aspecte procedurale, pe care am vrut sa le discutam concret, pentru a le clarifica prin aceasta intalnire.

Pana la urma, am reusit sa-i informam cat mai bine pe partenerii nostri, beneficiari in cadrul programului Regio, despre rigurozitatea in derularea achizitiilor publice si in respectarea graficelor de activitate. De fapt, respectarea tuturor procedurilor va face ca banii europeni sa fie cheltuiti transparent si in folosul direct al cetatenilor, indiferent de genul de proiect public implementat,” a declarat domnul Simion Cretu, director general ADR Centru. sursa: http://www.adrcentru.ro

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: