Fonduri Structurale Europene

Proiect CONECT derulat în trei comunităţi

Posted on: August 21, 2010

Voluntari PAPI în Saschiz, Rupea şi Valea Viilor – un proiect CONECT derulat în cele trei comunităţi

Centrele PAPI din Saschiz, Rupea şi Valea Viilor vor derula în următoarele patru luni un proiect care are ca şi finalitate crearea unui corp de voluntari. Proiectul regional “Voluntari Papi” este finanţat cu 25.570 de lei în cadrul Programului CONECT.

Scopul proiectului este unul de interes comun pentru toate cele trei comunităţi partenere: „voluntariatul”, pe care beneficiarii direcţi şi membrii grupului ţintă îl vor explora împreună. Tema aleasă a fost convenită de toate cele trei comunităţi partenere şi reflectă nevoile şi interesele beneficiarilor de a deveni mai vizibili în comunitate prin acţiuni concrete.

“Proiectul propus răspunde necesităţii de a deschide căi de dialog şi colaborare între tineri şi administraţia locală din fiecare comunitate parteneră, în scopul identificării corecte a problemelor cu care se confruntă tinerii în comunitate şi care necesită atenţia publică.

Tinerii vor fi implicaţi în activităţi de voluntariat care contribuie la dezvoltarea comunitară, în general, şi la promovarea activităţilor şi serviciilor RECL în comunitate, în special. Aceasta în condiţiile în care RECL integrează patru instituţii importante pentru viaţa comunităţii: Primărie, PAPI, Şcoală şi Biblioteca comunală”, a spus Florentina Călugăr, manager RECL Saschiz. (ecomunitate.ro)

Anunțuri
Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: