Fonduri Structurale Europene

Proiectul ENESCOM al ADR Centru

Posted on: iulie 13, 2010

“Acest proiect urmareste sa determine un progres in adoptarea de politici energetice durabile si sa promoveze un comportament si un stil de viata european orientat spre eficienta energetica.

Proiectul ENESCOM
va promova integrarea și institutionalizarea de actiuni avand ca scop eficienta energetica si utilizarea Surselor Regenerabile de Energie (RES). Atingerea acestor obiective se va realize prin informari si activitati de diseminare, inclusiv prin crearea unei retele de birouri de informare locale si regionale.

ADR Centru va desfasura, in primele 8 luni de implementare a proiectului, o campanie de informare in randul administratiilor locale cu privire la Conventia Primarilor din Europa si la modul in care localitatile pot contribui, prin aderarea la aceasta conventie, la atingerea obiectivelor si tintelor europene si nationale privind politica energetica prin utilizarea mai eficienta a energiei, cresterea ponderii utilizarii surselor regenerabile de energie si reducerea emisiilor de dioxid de carbon”, a declarat domnul Simion Cretu, director general ADR Centru.

Reclame
Etichete: ,
%d blogeri au apreciat asta: