Fonduri Structurale Europene

Finantare prin programul Regio pentru municipiul Blaj

Posted on: Februarie 17, 2010

ADR Centru va semna azi, 17.02.2010 la sediul Primariei municipiului Blaj un contract pentru un proiect finantat prin POR, domeniul 2.1 si care urmareste modernizarea strazilor urbane Tudor Vladimirescu si Mihail Kogalniceanu din municipiul Blaj.

“Este primul proiect finantat prin programul Regio pentru municipiul Blaj. La implementarea eficienta a proiectului vor contribui prin sustinere, atat Consiliul Judetean Alba cat si ADR Centru.

Timp de 18 luni, perioada in care se vor desfasura lucrarile de reabilitare ale strazilor, traficul va fi relativ ingreunat, atat pentru cetatenii municipiului cat si pentru cei ai regiunii ce tranziteaza municipiul.

Blocajele rutiere sunt insa inerente acestor lucrari si se datoreaza retelei insuficiente de drumuri si a cailor de acces.

Fondurile europene alocate prin domeniul 2.1 al programului Regio, atat pentru reabilitarea acestor drumuri cat si pentru alte drumuri din regiune, contribuie la reabilitarea infrastructurii regionale de transport si speram ca, prin fiecare drum reabilitat, vom reusi sa generam la final si o crestere economica semnificativa a regiunii”, a declarat domnul Simion Cretu, director general ADR Centru. (sursa: adrcentru.ro) (ref. fonduri structurale Blaj, fonduri nerambursabile Blaj, Regio, finantare)

Anunțuri
Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: