Fonduri Structurale Europene

Regiunea Centru printre primele reguni la nivel national, dpdv turistic

Posted on: Februarie 8, 2010

“Din punct de vedere turistic, oportunitatile, potentialul si gradul de dezvoltare, situeaza Regiunea Centru printre primele reguni la nivel national, fiind una dintre cele mai importante zone unde turismul genereaza crestere economica.

Avem potential turistic atat ca patrimoniu cultural, cat si ca frumuseti ale naturii. De acest fapt sunt constiente atat autoritatile cat si societatile comerciale ce s-au grabit sa depuna proiecte pe acest domeniu si pe domeniul 5.1. Din pacate, fondurile alocate s-au epuizat si, din 25 februarie 2010, pana in 2014 nu mai putem primi alte cereri de finantare.

Vom sustine si vom pregati potentialii beneficiari de fonduri pentru urmatoarea perioada de programare, ca sa atragem un buget consistent tot pentru acest tip de investitii.

Ramane sa demonstram Uniunii Europene ca aceste fonduri au fost cheltuite in totalitate, adica absorbite conform activitatilor propuse in proiecte si sunt necesare mult mai multe investitii pentru a creste calitatea produselor si calitatea serviciilor din acest domeniu”,

a declarat domnul Simion Cretu, director general ADR Centru.

Proiectele de finantare ale obiectivelor turistice se mai pot depune la sediul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru pana joi, 25 februarie 2010, ora 12.00. Lista proiectelor contractate poate fi consultata pe site-ul ADR Centru http://www.adrcentru.ro, sectiunea Regio 2007-2013, Lista proiecte contractate.

Anunțuri
Etichete:
Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: