Fonduri Structurale Europene

Cateva date despre ADR Centru

Posted on: Decembrie 21, 2009

Prin Serviciul Relatii Publice si Birou de Informare din cadrul ADR Centru, s-a raspuns la peste 1950 solicitari de informatii, inregistrate din anul 2007 pana in prezent si a fost editat lunar un catalog al surselor de finantare active, pe tipuri de beneficiari, catalog care este difuzat electronic catre mai mult de 2500 de destinatari din intreaga tara.

ADR Centru a creat o structura parteneriala la nivel regional, in care au acceptat sa se implice peste 100 de institutii si organizatii, pentru a multiplica informatiile referitoare la REGIO. In cadrul site-ului ADR Centru, a fost conceputa o sectiune dedicata exclusiv Regio in care sunt actualizate si incarcate informatii de ultima ora. Din martie 2008 pana la inceputul lunii decembrie 2009, site-ul a fost vizitat de peste 100.000 persoane. La nivelul Regiunii Centru au fost organizate peste 80 de seminarii destinate lansarii fiecarui domeniu major de interventie, dar si pentru furnizarea de informatii generale legate de oportunitatile de finantare, la care au participat peste 2000 de persoane.

De la lansarea REGIO si pana in prezent, ADR Centru a difuzat un numar de 130 de comunicate de presa si a organizat 19 conferinte de presa referitoare la REGIO si stadiul derularii acestuia la nivel regional. Au fost editate si distribuite 21 editii lunare ale newsletter-ului Focus Regio Centru, 19 numere ale revistei Focus Regio Centru si 6 numere din brosura Proiecte Regio Centru. De asemenea, au mai fost organizate 3 vizite cu presa la proiecte finantate Regio. Un studiu de evaluare a necesitatilor de comunicare si informare ale potentialilor beneficiari POR, precum si un film de prezentare al Programului Operational Regional au mai fost realizate prin acest proiect.

sursa: http://www.adrcentru.ro

Anunțuri
Etichete: , ,
%d blogeri au apreciat asta: