Fonduri Structurale Europene

4 milioane de euro din Fondul European de Solidaritate pentru Suceava

Posted on: Septembrie 30, 2009

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marti, ca judetul Suceava va primi 4 milioane de euro de la Comisia Europeana, drept ajutor pentru diminuarea pagubelor produse de inundatiile din iulie 2008.
Flutur a spus ca banii provenind din Fondul European de Solidaritate au ajuns in tara si vor intra in contul institutiei dupa ce Executivul va aproba un memorandum pe aceasta tema, care va fi initiat de catre Secretariatul General al Guvernului.

Alte patru judete afectate de inundatiile din iulie 2008, respectiv Neamt, Botosani, Bacau si Maramures, vor beneficia de o suma totala de aproximativ 7 milioane de euro din Fondul European de Solidaritate.

In februarie 2009, Gheorghe Flutur a participat la sedinta Comisiei de Buget a Parlamentului European, pentru a justifica dimensiunea calamitatilor din anul 2008. In judetul Suceava, inundatiile din vara trecuta au provocat moartea mai multor persoane si pagube materiale deosebit de importante. Au fost afectate 81 dintre cele 114 localitati.
tags: fonduri europene, fondul european de solidaritate
http://www.administratie.ro

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: