Fonduri Structurale Europene

Planuri integrate de dezvoltare urbana in Regiunea Nord-Vest

Posted on: Aprilie 4, 2009

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest a anuntat ca 15 orase si municipii din Regiunea Nord-Vest au depus pana ieri, 31 martie 2009, 15 planuri integrate de dezvoltare urbana, spre a fi finantate prin Axa prioritara 1, subdomeniul „Centre Urbane” POR .

Alocarea financiara pentru sub-domeniul „Centre Urbane” este de 50,45 milioane euro. Autoritatile publice locale eligibile au fost in numar de 23 si a fost necesar sa pregateasca planurile integrate insotite de minim doua proiecte individuale care sa vizeze activitati de infrastructura publica urbana, infrastructura de afaceri sau sociala.

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest a lansat in 13 noiembrie 2008, la nivel regional, cererea deschisa de planuri integrate si proiecte pentru Axa prioritara 1 „Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor – poli urbani de crestere” Programul Operational Regional, domeniul major de interventie 1.1 „Planuri integrate de dezvoltare urbana”, sub-domeniul „Centre urbane”. Sub-domeniul a avut ca data limita de depunere 31 martie. Sursa: http://www.nord-vest.ro

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: