Fonduri Structurale Europene

Asociatia Romano-Bulgara a Producatorilor Agricoli

Posted on: Martie 24, 2009

Consiliul Local Deleni a organizat în data de 23 martie 2009, Conferinta sectoriala – piata transrontaliera en-gros, în cadrul proiectului “ASOCIATIE TRANSFRONTALIERÃ ROMÂNO-BULGARÃ A PRODUCÃTORILOR AGRICOLI” finantat prin intermediul Programului PHARE CBC 2005/017-535.01.01.

Prin crearea si functionarea Asociatiei Româno-Bulgare a Producãtorilor Agricoli, Primãria Comunei Deleni si Consiliul Local Deleni îsi propun îmbunãtãtirea cooperãrii transfrontaliere si a nivelului de accesibilitate la un pachet integrat de servicii destinat prestatorilor si beneficiarilor de activitãti economice din domeniul agriculturii din România si Bulgaria.

Conferinta sectorialã a avut ca temã principalã rolul pe care functionarea unei piete transfrontaliere en-gros de produse agricole îl poate avea în dezvoltarea economicã si socialã a comunitãtilor din zona de Sud a judetului Constanta, cu accent pe dimensiunea localã si regionalã a acesteia, moduri de eficientizare a comunicãrii si colaborãrii, si pasii concreti ce urmeazã a fi realizati pentru a concretiza acest proiect de colaborare cu impact transfrontalier.

La eveniment au participat actorii locali direct interesati în realizarea unei piete trasnfrontaliere en-gros în comuna Deleni, judetul Constanta, reprezentanti ai finantatorului, ai institutiilor centrale cu atributii în promovarea si implementarea politicii agricole comune în judetul Constanta. Persoana de contact: Cãtãlina CABUN, manager proiect, tel: 0241 854 621, fax: 0241 854 884, e-mail: primaria-deleni@go.ro.
sursa: Ministerul Dezvoltarii Personale si Locuintei

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: